همایش تخصصی توانمندسازی مراکز آموزشی در هزاره سوم میلادی
محمدعلی غنچه حامی و مدیرعامل موسسه حقوقی ارژنگ رابین دانوش گفت: این همایش برای اولین بار در ایران برگزار شد و آزمایشگاه آنلاین روانسنجی رونمایی شد و تا به حال نظیر آن وجود نداشته است.
حامی همایش تصریح کرد: گروههای مختلف اجتماعی و تمامی افراد در سنین مختلف میتوانند از امکانات این آزمایشگاه استفاده کنند.
وی ادامه داد: درخصوص بهبود شرایط روانی، افراد در این آزمایشگاه آنلاین میتوانند شرایطی را برای خودشان و اجتماع مهیا نموده و استفاده بهینه ببرند.
در ادامه دکتر سید علی قاسمی رئیس انجمن واقعیت درمانی کشور گفت: همانطور که می دانید آموزش و پرورش قلب هر کشور است و اگر ما میخواهیم آینده بهتری را در جامعه داشته باشیم باید نیروهای بهتر در آموزش و پرورش تربیت شوند و این به نیاز آفرینی برای تلاش برای شناخت تفاوت های فردی در دانش آموزان از سوی آموزش و پرورش باید صورت بپذیرد و حدالامکان متناسب با تفاوت های فردی ، دانش آموزان آموزش ببینند.
وی به کیفی سازی مدارس توجه شایانی داشت و افزود: در انجمن واقعیت درمان ایران به دنبال این هستیم تا طرح پروژه کیفی سازی مدارس را در ایران پیاده کنیم و پروژه مدرسه کیفی که ما به دنبال آن هستیم به طور پراکنده در برخی مدارس شروع شده اما باید با کمک مسئولان بتوانیم کیفی سازی مدارس را به صورت جدی تر و گسترده تر اجرا کنیم.
سحر مصطفایی، دبیر همایش و نماینده ارشد مرکز روانسنجی راز گفت: محور اصلی این همایش بر استعدادیابی چند وجهی است و به نظر من و تمامی اساتید وجود چنین همایشهایی میتواند در روند شکل گیری استعدادها و آگاهی خانوادهها بسیار مثمر ثمر واقع گردد.
وی به فقدان مبحث استعدادیابی و راهنمای درست در کشور اشاره کرد وگفت: امروزه فقدان مباحث روانسنجی در کشور به خصوص در سنین پایین تر یعنی کودکان بسیار دیده می شود چرا که افراد وقتی رشد می کنند برای کشف خود و استعدادهایشان قدم بر می دارند چه بهتر که این شناخت از خویشتن با علم و آگاهی و از راه درست ایجاد شود که این مهم در این همایش به خوبی اطلاع رسانی شد
دبیرهمایش تصریح کرد: در واقع هدفمان از این همایش این بود بچههایمان را از دوران کودکی و مقاطع ابتدایی مورد سنجش و پایش قرار گیرند و با دعوت از مدارس بتوانیم این هدف را بهینه سازی کنیم.
نظرات