باورهای غلط در مصرف تریاک
مصرف تفریحی / تفننی تریاک به اعتیاد نمی انجامد
بی شک هیچ فردی به نیت معتاد شدن به سراغ مصرف مواد نمیرود. در اکثریت موارد افراد تنها به نیت مصرف تفریحی آن شروع کرده و دفعات مصرف آن به مرور بیشتر شده و فاصله زمانی بین مصرف کمتر میشود و بهانه های استفاده فرد از ماده ی مخدر از تعطیلات و اخر هفته ها و در جمع دوستان به مواقع دیگر و خلوت ها میکشد.
مصرف تریاک برای بیماران دیابت مفید است
تریاک به کنترل دیابت کمک نمیکند بلکه چون مانع از ترشح انسولین از پانکراس میشود(هورمون کنترل کننده قند خون) میتواند باعث بدتر شدن دیابت نیز شود. از سوی دیگر مصرف تریاک از آنجا که درک درد را در فرد کم میکند(اصطلاحا گفته میشود آستانه درد را بالا میبرد) خطر بیماری های زیادی چون قلبی عروقی یا آپاندیسیت را بیشتر میکند زیرا فرد متوجه درد در بدن خود نمیشود و اقدامی برای یافتن مشکل و حل آن نمیکند
مصرف تریاک برای بیماران قلبی مناسب است
همانطور که در مورد دیابت گفته شد مصرف تریاک به علت اینکه درک درد را در فرد کاهش میدهد و آستانه ی درد را بالا میبرد موجب میشود فرد مصرف کننده درد های بدن خود را حس نکند و برای معالجه به پزشک مراجعه نکند. پس مصرف تریاک موجب میشود فرد دارای مشکلات قلبی عروقی درد قلبی خود را حس نکند و به طور ناگهانی دچار عارضه هایی مانند سکته یا ایست قلبی شود.
مصرف تریاک موجب بالارفتن تمرکز فرد میشود
یکی از علائم اصلی فرد مصرف کننده تریاک گیجی و منگی مباشد. همانطور که در اولین توضیحات مربوط به تعریف اپیون گفته شد این گیاه(خشخاش) موجب شادی و رخوت و چرت میشود.
تریاک موجب فراموش کردن درد و غم و رنج میشود
تاثیر موقت تریاک در دفعات اول مصرف احساس شادی و نشاط حاصل از آن است اما این تاثیر بسیار کوتاه مدت بوده و نه تنها درد و غم ما را تسکین نخواهد داد بلکه مشکلی دوچندان بر آن خواهد افزود.
تریاک باعث افزایش قوای جنسی میشود؟
مصرف تریاک به علت اینکه یک ماده کند کننده است دفعات اول مصرف ارگاسم را به تاخیر می اندازد اما با تکرار دفعات مصرف آن با بهم زدن هورمون های جنسی باعث کاهش میل جنسی و مشکل در نعوظ مردان و بهم خوردن دوره در زنان می شود.
نظرات