ریاضی به بیان من
هندسه – اثبات قضیۀ فیثاغورس
هندسه اثباتت قضیۀ فیثاغورس
اگر کسی میخواهد ببیند اصولا به درسخواندن علاقه دارد یا نه و در سطح دانشگاهی میتواند به تحصیل بپردازد باید حداقل تا اندازۀ اثباتهای هندسه در حد ریاضی نهم علاقهمندی و انگیزه برای مشغولیت را داشته باشد. این اثبات از قضیۀ فیثاغورس را ببینید و روی آن تمرین کنید و ببینید میتوانید برای خودتان آن را توضیح دهید.
آموزش کامل مباحث ریاضی و فیزیک کتاب های درسی پایه سوم دبستان تا دوازدهم تمامی رشته ها (نظری و فنی) در سایتم قرار داده شده است. همچنین در کانال تلگرامی:
آدرس سایت هایم:
riazi.blog.ir
sites.google.com/view/barpa
آدرس کانال تلگرامی:
t.me/barpafile
کانال آپارات:
aparat.com/rezaeimohammad
کانال یوتیوب:
youtube.com/@mohammadrezaei
لینک فهرست فیلم هایم در کانالم:
https://t.me/barpafile/15026
همیشه وقتی سر کلاس رسم دقیق برای مسائل هندسه میخواهیم انجام دهیم "تنبلیکردن" را اولویت قرار میدهیم و بدینترتیب بسیاری حتی یکبار از خطکش به صورت اصولی استفاده نکردهاند چه رسد به گونیا، نقاله و پرگار. اصولا من تمامی درسهایی که برای هندسه در فیلمهایم تدریس کردهام آنجا که قرار بر رسم است از رسم دقیق استفاده کردهام و در اینجا نیز شما خواهید دید که چطور با رسم مثلثی قائم الزاویه با گونیا، درستی قضیۀ فیثاغورس را مشاهده میکنید.
اما اثبات به طریق استدلالی در این فیلم مقصود نظر اصلی بوده است که به آن نیز پرداخته شده است. دانشآموزان ابتدائی برای رسمها و چگونگی رسم نیمساز، ارتفاع، عمود المنصف و ... میتوانند به صفحۀ "دبستان" مراجعه کنند در آنجا هندسۀ دبستان در مورد مباحث مختلف همچون تبدیلها و انواع آن (تقارن، دوران و انتقال) با رسمهایی که لازم است توضیح داده شده است.
دانشآموزان متوسطه نیز مباحث هندسه را در آموزش صفحۀ "متوسطه" دارند و دانشآموزان رشتۀ ریاضی نیز که سه کتاب هندسه دارند که آموزشها در صفحۀ رشتۀ ریاضی و فیزیک قرار دارد.
هندسه آنجا که به اثباتها مربوط میشود عشق بسیاری از اهل ریاضی از جمله من بوده است که شما در سایتام میتوانید در صفحۀ "مطالب دیگرم" به "سوالاتی برای عاشقان" نمونههایی از اثباتهای ناب را ببینید.
نظرات (۱)