Volume 0%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

انواع جراحی های تکمیلی برای انجام درمان ایمپلنت | قسمت پنجم

عارف کلینیک
کانال تایید شده عارف کلینیک

یکی دیگر از فاکتورهایی که حین گذاشتن ایمپلنت باید به آن توجه کنید این است که آیا نیاز به جراحی تکمیلی دارید یا خیر ؟

حتماً شنیده اید که می گویند هر کاری یک سنی دارد. در علم دندانپزشکی هم این قضیه صدق می کند . بگذارید منظورم را شفاف تر کنم منظور این نیست که در بعضی از سن ها نمی شود ...

نظرات (۱)

Loading...

توضیحات

انواع جراحی های تکمیلی برای انجام درمان ایمپلنت | قسمت پنجم

۲ لایک
۱ نظر

یکی دیگر از فاکتورهایی که حین گذاشتن ایمپلنت باید به آن توجه کنید این است که آیا نیاز به جراحی تکمیلی دارید یا خیر ؟

حتماً شنیده اید که می گویند هر کاری یک سنی دارد. در علم دندانپزشکی هم این قضیه صدق می کند . بگذارید منظورم را شفاف تر کنم منظور این نیست که در بعضی از سن ها نمی شود ایمپلنت گذاشت.

آنچه که در عمل پیش می آید بسیاری از مراجعین ایمپلنت دارای شرایط مطلوب استخوانی نیستند . یعنی استخوانشان ضعیف است و یا ناکافی است به ترتیبی که نمی توان برایشان به روش های ساده ایمپلنت قرار داد . مثلاً افرادی که مدت زیادی از کشیدن دندان هایشان گذشته است ( بیش از 4 سال ) احتمالاً نیاز به پیوند استخوان دارند .

در خلف فک بالا چنانچه دندان ها از دست روند سینوس به سرعت رشد می کند و فضای فک را اشغال می کند . در این مورد برای کاشت ایمپلنت نیاز به جراحی سینوس لیفت است .

جراحی های تکمیلی ایمپلنت انواع متفاوتی دارند ، بعضاً همراه با جراحی ایمپلنت انجام می شوند و بعضی موارد باید پیش از آن انجام شوند این جراحی ها طول درمان را 2 الی 6 ماه افزایش می دهند و همچنین باعث افزایش هزینۀ تمام شدۀ درمان می شوند .

برای بعضی از افراد با استخوان های به شدت تحلیل رفته گذاشتن ایمپلنت شاید با چالش های زیادی مواجه باشد و یا شاید حتی در بعضی موارد نتوان ایمپلنت گذاشت و طرح درمان از ایمپلنت به روش های دیگر مثلاً بریج یا دندان مصنوعی تغییر کند .

باز آنچه که اهمیت دارد تشخیص صحیح پزشک است که البته این مرحله با بررسی عکس های رادیوگرافی بیمار انجام می شود تا مطمئن شویم که نیاز به جراحی های تکمیلی دارد یا خیر .

در خصوص این جراحی ها باید به شما بگویم بعضی مواقع اینکه نیاز به جراحی باشد یا خیر هر دو امکان پذیر است ! زمانی که میزان استخوان در یک حالت مرزی است مثلاً اگر شما در فک بالا 8mm استخوان تا سینوس داشته باشید می توان هم جراحی تکمیلی انجام داد ، هم بدون جراحی از ایمپلنت کوتاه تری استفاده کرد اما اینکه کدام یک به صلاح شماست به پزشکتان و نظر شما بستگی دارد .

آموزش