نکات مهم صورتحسابهای ارجاعی (اصلاحی، ابطالی و برگشت از فروش) در سامانه مودیان مطابق قانون پایانه فروشگاهی و سامانه مودیان
نکات مهم اصلاحی ابطالی و برگشت از فروش در سامانه مودیان
الف- نکات عمومی و مهم صورتحساب ارجاعی
نکته عمومی اول- عمومی و مهم تمامی صورتحساب ها اعم از اصلاحی، برگشت از فروش و ابطالی را ارجاعی نامیده میشود.
نکته عمومی دوم – تاریخ صورتحساب ارجاعی باید بعد از صورتحساب اصلی باشد
نکته عموم سوم – با صدور صورتحساب ارجاعی صورتحساب اصلی باطل خواهد شد و صورتحساب ارجاعی جایگزین میشود فقط نکته مهم این است که اگر صورتحساب اصلی تایید شده و یا تایید سیستمی شده باشد با تایید صورتحساب ارجاعی صورتحساب اصلی تبدیل به باطل شده خواهد شد.
نکته عموم چهارم- همه صورتحسابهایی که در کارپوشه وضعیتی غیر از ابطال شده داشته باشند در حکم فروش شما هستند.
نکته عمومی پنجم – همه صورتحسابهایی که در کارپوشه وضعیتی غیر از ابطال شده داشته باشند قابلیت صدور صورتحساب ارجاعی ( اصلاح، ابطال و برگشت از فروش) بر روی آنها وجود دارد.
ب- نکات مهم ابطالی
1- در مواردی که نیاز به اطلاح در اطلاعات هویتی مشتری ویا اطلاعات مرتبط به کالا اعم از نام کالا، شناسه کالا، نرخ ارزش افزوده و واحد اندازی گیری باشد نمیتوان اصلاح زد. اشتباه در موارد ذکر شده مستملزم ابطال صورتحساب هست/
2- اگر صورتحسابی را ابطالی صادر کردید خود یک صورتحساب محسوب میشود و به عنوان یک رکورد در نرم افزار و کارپوشه ثبت میشود اما با مبلغ صفر
3- اصلاح تاریخ صورتحساب با تاریخی قبل تر از صورتحساب اصلی امکان پذیر نیست و باید صورتحساب را ابطال نموده و با تاریخ جدید به تاریخ قبل تر ( با رعایت مهلت 21 روزه سازمان) ثبت کنید.
4- اگر کلیه کالاهای یک صورتحساب برگشت خورده باشد باید آن صورتحساب ابطال شود و قابلیت صدور برگشت از فروش برای کلیه کالاها وجود ندارد.
5- همه صورتحسابهایی که در کارپوشه وضعیتی غیر از باطل شده داشته باشند قابلیت ابطال دارند فقط نکته اینکه اگر صورتحسابی در انتظار واکنش و یا عدم نیاز به واکنش باشند با صدور صورتحساب ابطالی در همان لحظه ابطال خواهند شد اما اگر تایید شده و یا تایید سیتمی باشند صورتحساب ابطالی در انتظار واکنش خواهد بود و پس از تایید خریدار صورتحساب اصلی تبدیل به باطل شده خواهد شد.
برای دیدن ویدیوهای بیشتر به سایت thdorsan.com مراجع کنید.
نظرات