سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۴۰۰/۱۱/۰۶
برخلاف تصور بیشتر مردم که بازی را فقط وسیله ای برای صرف انرژی مازاد کودک می دانند، کودک در هنگام بازی نیروی ذهنی و بدنی خود را به کار می گیرند، اما نباید این نکته را فراموش کرد که بازی یک پروسه هدفمند است که حتی اگر نتیجه ای هم نداشته باشد، کودک از آن لذت می برد.
کودک توسط بازی می تواند با اطرافیان خود ارتباط برقرار کند. بازی هایی که کودکان در دوران کودکی خود انجام می دهند تاثیر زیادی بر تجارب بزرگسالی آن ها خواهد داشت. به عبارت دیگر بازی و اسباب بازی می تواند رابطه ای عمیق میان کودک و فرهنگ جامعه اش برقرار کند و موجب می شود تا جسم و عاطفه کودک برای ورود به دنیای بزرگسالی آماده شود. کودک با بازی و فعالیت، دنیای اطراف خود را به خوبی می شناسد و تجربه کسب می کند.
کودکان در جریان بازی احساسات خود را بیان می کنند و آرزوهای خود را به واقعیت نزدیک کرده و بر نگرانی های خود غلبه می کنند. بازی های تخیلی می توانند حافظه کودکان را تقویت کنند و در برابر بازی های نمایشی لغات مختلف را به کودکان نمایش دهند.
اگر بخواهیم کودک ما عملکرد مناسبی را در دوران کودکی داشته باشند باید مراحل مختلف رشد را به خوبی سپری کند. بازی موفقیت آمیز، می تواند به مراحل رشد کودک کمک شایانی کند. در واقع شما با انجام یک بازی درست، شالوده ارتباط غنی را با کودک خود پی ریزی می کنید. برقراری یک رابطه غنی با کودک باعث دلبستگی، ایمنی، نشاط و کاهش لجبازی و پرخاشگری می شود. به همین خاطر سعی کنید که با شناختن بازی های مناسب با سن کودک، اسباب بازی های ایده آلی برای کودک خود خریداری کنید تا در بروز استعداد ها و توانایی های کودک به او کمک کرده باشید.

https://instagram.com/mohamadrasulis?utm_medium=copy_link