سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
بخش دوم : نامه ها :
در این بخش ، 79 نامه از آن حضرت به فرماندهان ، دوستان ، دشمنان و ... آمده است .

بخش سوم :
حکمت ها : در این بخش ، 480 جمله ی کوتاه و بلند حکمت آمیز که مضامینی بسیار والا و زیبا دارد ، جمع آوری شده است .

گفتنی است "نهج" در لغت به معنای راه و روش و "البلاغة" به معنای بلاغت است و سید رضی (ره) این عبارات و سخنان گهربار را به عنوان "راه و رسم بلاغت" معرفی کرده و به همین دلیل ، نام کتاب را "نهج البلاغه" گذاشته است .

ب) عظمت نهج البلاغه : عظمت و بزرگی نهج البلاغه تا جایی است که برخی آن را "دُونَ کَلَامِ الْخَالِقِ وَ فَوقَ کَلَامِ الْمَخْلُوقِ" و برخی دیگر "أَخُ الْقُرْآنِ" خوانده اند ؛ زیرا همان راهی را نشان می دهد که قرآن به آن هدایت کرده است .
این کتاب ، درطول تاریخ ، همیشه مورد توجه علما و دانشمندان مسلمان و غیر مسلمان بوده است .
جرج جرداق (دانشمند بزرگ مسیحی) در عظمت نهج البلاغه می گوید : "جاذبه های نهج البلاغه امام علی (ع) ، شوری در من ایجاد کرده است که دویست بار نهج البلاغه را مطالعه کرده ام ."
یک دانشمند مسیحی ، دویست بار نهج البلاغه را می خوانَد ؛ اما به راستی ما که خود را از شیعیان امیرمومنان (ع) می شماریم و ادعای محبت و ولایت او را داریم ، چند بار نهج البلاغه را خوانده ایم و چقدر با مفاهیم ارزشمند آن ، آشنایی داریم؟!
ما که در خانواده ی شیعه ، از پدر و مادری شیعه و از خاندان شیعه هستیم و در کشور شیعیان هستیم ، چرا باید با نهج البلاغه بیگانه باشیم؟!


ادامه دارد..........


https://www.namasha.com/v/AZipUG5k
https://www.namasha.com/v/GwCiYil3
مذهبی