سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
ریاضی دوازدهم – دو نکته از یکنوایی و پیوستگی
حالا می‌فهمم چرا وقتی در دبیرستان بودیم معلم حسابان‌مان می‌گفت اگر خوب درس‌های‌تان را بخوانید تا ترم یک – دو دانشگاه همین مباحث است. البته راستش را بگویم دقیقا اینطور نبود اما به اینکه خوب یاد بگیریم مربوط بود. به عبارت دیگر «طرز یادگیری» در دبیرستان اگر درست و «مفهومی» و «عمیق» باشد تا آخر دانشگاه حتی هر چقدر پیش بروید تاثیر می‌گذارد.
چرا وقتی قرار است کاری را انجام دهیم، آن را به بهترین نحو انجام ندهیم؟ در این فیلم من دریافتم که زمانی که فیلم‌های آموزشی مربوط به حسابان (2) و ریاضی (3) را می‌ساختم بنا به چاپ آن سال کتاب، نکته‌ای را از روی کتاب گفتم که در چاپ سال بعد تغییر کرد. بله، کتاب اشتباه داشت. البته ممکن است سوال کنید یعنی چی مگه ریاضی منطق ندارد؟ جایی هست که تعریف است و قرارداد و این از آن جمله بود. البته اگر همان زمان مته به خشخاش می‌گذاشتیم می‌دیدیدم که تعریف یک مقداری برای‌مان ثقیل است. اما خب! باعث شد به مراحع بین‌المللی مبحث (یکنوایی) مراجعه کنیم و از این حیث موجب مسرّت خوشحالی شد. (یک مقدار ادبیات نامه‌نگاری زمان قاجاریه شد!)
دانش‌آموز نظری، مخصوصا ریاضی که مهندسی اصلش هست و تجربی که پزشکی اصلش هست (و البته انسانی اگر حقوق می‌خواند و فلسفه و روانشناسی و ...) باید بسیار دقیق و منطقی باشد و الا شاید کسی چیزی نگوید اما آخر خط بعد از یک عمر زندگی می‌شوید کسی که شاید پول دارد اما «احساس مفید بودن» و «خاص بودن» ندارد و می‌بیند که نه تنها بودن و نبودنش فرقی نداشت که یک جورایی اگر نبود به دیگران بیشتر سهم از دنیا می‌رسید. خدا نکند کسی احساس کند به درد لای جرز دیوار می‌خورد آن‌وقت خیلی خیلی بد است.
آموزش کامل مباحث ریاضی و فیزیک کتاب های درسی پایه سوم دبستان تا دوازدهم تمامی رشته ها (نظری و فنی) در سایتم قرار داده شده است. همچنین در کانال تلگرامی:
آدرس سایت هایم:
riazi.blog.ir
sites.google.com/view/barpa
آدرس کانال تلگرامی:
t.me/barpafile
کانال آپارات:
aparat.com/rezaeimohammad
کانال یوتیوب:
youtube.com/@mohammadrezaei
اینستاگرام:
@rezaei_mathteacher
لینک فهرست فیلم هایم در کانالم:
https://t.me/barpafile/15026
آموزش