بررسی دفاع ها ، هیجانات غالب ، سبک انتقال و انتقال متقابل در
شخصیت های مختلف معرفی دوره : همه ما به عنوان افرادی که در حیطه روان آموزش دیدیم ، میدونیم که ادمیزاد منحصر به فرد تر از اون چیزیه که ما بتونیم با چند تا سندروم ، راجب روان پیچیده اش تصمیم گیری کنیم
هر آدمی قصه خودشو داره و ما قراره پا به پا ،تو سرزمین ادم های مختلف راه بریم ، باهاشون از تموم خوشی و دردها عبور کنیم و کمک کنیم تا زخم هاشونو ترمیم کنن. برای این کار لازمه که دنیای ناخودآگاه رو به درستی بشناسیم و نسبت به نشانه هاش هشیار باشیم تا بتونیم در این مسیر دشوار و پیچیده همراه مناسبی برای یه انسان دیگه باشیم
تو این کارگاه، ما با نگاه عمیق تر به ساختار ناخودآگاه ، با کمک همدیگه به درک عمیق تری از خودمون و دیگری خواهیم رسید
روان درمانی روانپویشی چیست؟
نظریه سایکوداینامیک به شکل گیری شخصیت بزرگسالی بر اساس دوران کودکی می پردازد.
شخصیتی که در کودکی پایه ریزی میشود و لحظه لحظه کودکی در آن تاثیر گذار است، در هر فرد منحصر به فرد و یکتا خواهد بود. گرچه در بزرگسالی بسیاری از خاطرات کودکی را به یاد نداریم، ولی اثر آسیب ها و حمایت ها در ناخوداگاه باقی مانده و رفتار بزرگسالی را تحت تاثیر قرار می دهد.
به عبارتی سایکوداینامیک یا روان پویایی بیان میکند که چگونه رفتار، احساسات، انگیزه ها و تصمیمات تحت تاثیر ضمیر ناخودآگاه و ساختارهای شخصیتی است.
میتوان روانکاوی فروید را پایه این نظریه دانست، گرچه نظریه سایکوداینامیک بسیار گسترده تر و شامل تمامی نظریه های روانکاوی از جمله یونگ، آدلر و اریکسون نیز می باشد.
در سایکوداینامیک، شخصیت از سه بخش تشکیل شده است؛ نهاد، خود و فراخود.
نهاد عنصر اولیه و غریزی شخصیت است که تحت تاثیر وراثت و بیولوژیک فرد است.
خود جز تصمیم گیرنده شخصیت است و فراخود همان ارزش ها و اخلاقیات نهادینه شده در فرد است که در تعامل با خانواده و جامعه آموخته شده است. نهاد و فرا خود بخش ناخودآگاه ذهن و خود بخش خودآگاه را تشکیل می دهد.