پای شما به خوبی در کتونی جا می گیره و بسیار هم مقاوم هستن.
ساخت بخش لاستیکی : مواد خام عبارتند از لاستیک طبیعی گرفته شده از درختان لاستیکی و لاستیک مصنوعی ساخته شده از نفت. این ها با یک دستگاه ورز باهم مخلوط می شوند. لاستیک اینجا مخلوط و کشیده میشوند. ماشین در داخلش 2تا غلتک داره غلتک های چرخان لاستیک رو مخلوط میکنند و میکشند.
سولفور به حالت ورقه ای
نکته مهم اینه که سولفور هم باید با مواد مخلوط بشه. مخلوط به شکل نازک پهن میشه تا صفحات لاستیکی تشکیل بشن.
انواع مختلف صفحات لاستیکی ساخته میشن. صفحات بازهم کشیده میشوند تا ورقه های لاستیکی برای قطعات تولید شوند.
این نواری است که برای ثابت کردن تخت کفش استفاده میشود.
- ساخت بخش بالایی
پارچه برای ساخت این بخش بریده میشود. یک دستگاه پرس یک تیغه فولادی رو به پارچه فشار میده تا بریده شود. یک تیغه خاص برای هر بخش استفاده میشود. نیرویی به اندازه 25تن به پرس وارد میشود. قطعات لازم برای کتونی بریده شده اند. این قطعات به هم دوخته میشوند. مواد زیرسازی اضافه میشوند. سوراخ های بند کفش ایجاد میشن.
بخش بالایی کفش تکمیل شد.
- فرایند سرهم کردن کتونی
این ها قالب های آلومینیومی هستند. این کارخانه حدود 8000 الگو برای طرح ها و سایزهای مختلف داره. بخش بالایی، کفی، و سایر بخش ها روی قالب قرار میگیرند. به پارچه چسب زده میشه. چسب حاوی یک ماده لاستیکی زده میشود. برای تقویت چشب حرارت برای استخراج حلال از چسب اعمال میشود.
- بخش لاستیکی شست پا
این مواد خیلی نرمه
کفی هم با لاستیک ساخته میشود. فشار برای فیکس کردن کفی اعمال میشود. نوار هم برای فیکس کردن کفی زده میشود.
- فرایند ولکانیدن ( جوش برقی )
قطعات لاستیکی چسبیده شده هنوز خیلی نرم هستند. به دلیل اینکه مولکول های لاستیک مثل زنجیر به هم متصل هستند. لاستیک میتواند مثل آدامس به راحتی شکلش رو عوض کند. مخلوط کردن سولفور با لاستیک و اضافه کردن حرارت و فشار، ولکانیدن نام دارد. وقتی حرارت و فشار اعمال میشود مولکول های سولفور دچار اتصال عرضی میشوند و قابلیت ارتجاعی لاستیک تقویت میشود. لاستیک قوی تر و سخت تر میشود. استفاده از این ویژگی و تولید ولکانیدن نام دارد.
این کوره جوش هستش ، فشار هوای داخل حدود 4 اتسفر هستش و حرارت 110 تا 130 درجه به مدت 1 ساعت داده میشود.