سرگرمی و طنز ورزشی کارتون و انیمیشن علم و فن آوری خودرو و وسایل نقلیه آموزش موسیقی و هنر اخبار و سیاست حیوانات و طبیعت بازی حوادث مذهبی
۱۴۰۳/۰۷/۰۲
در قلم مغناطیسی تست رنگ کارشناس جهت سهولت کاربران علاوه بر بخش مدرج، روی لوله داخلی از چهار طیف رنگی قرمز – زرد – سبز و آبی استفاده شده است.

نحوه کار با قسمت مدرج

بالای قلم مگنت را در دست گرفته و نوک تیز وسیله را به سطح مورد نظر بچسبانید. قسمتی از خودرو که مطمئن هستید دارای رنگ فابریک است (مثل سقف خودرو) را به‌عنوان شاخص در نظر بگیرید. دستگاه را به آرامی به طرف بالا یا عقب بکشید. هنگام جدا شدن آخرین عدد قابل روئیت را به‌عنوان عدد شاخص در نظر بگیرید.چند بار این کار را تکرار کنید تا از عدد به‌دست آمده مطمئن شوید و سپس قسمت‌های دیگر را تست کنید. اعداد در تمام قسمت‌ها باید حدودا یکسان باشد، اگر اختلاف چند درجه بیشتر از شاخص اولیه شد رنگ شدگی حتمی است و عدم چسبندگی آهن‌ربا به بدنه خودرو دلیل داشتن بتونه است.

در مورد برخی اتومبیل ها با رنگ دو پوشش، هم با قسمت مدرج و هم با قسمت طیف رنگ تست کنید. در مورد قطعات تعویضی اگر لوله داخلی بیشتر از اندازه شاخص بیرون آمد (آبی تا STOP) احتمالا قطعه تعویض شده است. این توضیح در مورد تمامی اتومبیل‌ها صد در صد نمی باشد! برای هر خودرو تست شاخص اولیه انجام دهید.

توجه : به‌دلیل حساسیت بالای دستگاه، آن را تحت هیچ شرایطی در مجاورت اشیاء مغناطیسی از جمله کارت سوخت، عابر بانک و تلفن همراه و … قرار ندهید.



اجزای قلم تشخیص رنگ(کاراکسپرت):

مگنت از اجزای مختلفی تشکیل شده است.1-درپوش جلو-2مگنت-3خط‌کش مدرج-4فنر-5درپوش انتهایی



فنرقلم تشخیص رنگ(کاراکسپرت):جنس و نحوه ساخت فنر مگنت، تاثیر بسیار زیادی در عملکرد مناسب آن دارا است. بدین منظور خاصیت ارتجاعی فنر در طولانی مدت نباید دچار زوال و سستی شود و از طرفی میله‌های دو سر فنر باید حتی‌المکان در راستای مرکز حلقه‌های فنر باشند تا هنگام باز شدن، فنر کج نشده و از تماس حلقه‌های فنر با جداره داخلی خط‌کش جلوگیری شود.

درپوش انتهایی قلم مگنت:این درپوش در انتهای مگنت نصب می‌شود و از ورود گرد و خاک، رطوبت و غیره به داخل مگنت پیشگیری می‌کند تا طول عمر و دقت عملکرد آن افزایش یابد.
آموزش