پیش از اعلام جنگ آمریکا به ژاپن در جریان جنگ جهانی دوم، حدود 5 هزار نفر از فرزندان ژاپنیهای مهاجر به خدمت ارتش آمریکا درآمدند و تحت آموزش نظامی قرار گرفتند. اما بعد از پایان جنگ آمریکا با ژاپن، ایالات متحده نه تنها به بسیاری از آنان حقوق و مزایایی اعطا نکرد، بلکه دیگر آمریکاییهایی را که از پدر و مادر ژاپنی بودند ـ حدود 80 هزار نفر ـ، به کمپهای مخصوصی برای نگهداری هدایت کرد. حتی آمریکاییها از این سیاست به عنوان «دموکراسی» یاد کردند.
ترویج آزادی جنسی در کشورهای میزبان پایگاههای آمریکا
برای تامین نیاز جنسی سربازان آمریکایی
ماجرای زندان ابوغریب، رسوایی بزرگی برای آمریکاییها محسوب میشد. در این زندان، زنان عراقی نیز مورد شکنجه و تجاوز گروهی نظامیان آمریکایی بودند، ولی رسانههای آمریکایی به آن نمیپرداختند. عراقیها اما از این موضوع با خبر بودند.
تعداد کل زنان بازداشت شده توسط آمریکاییها در عراق مشخص نیست. در سال 2005، ایمان خامس از «مرکز بینالمللی دیدهبان اشغال»، حضور 625 زن را در زندان الرصافه و 750 زن را تنها در الکاظمیه گزارش کرد که از 12 تا 60 سال سن داشتند. این زنان در معرض شکنجه و تحقیر قرار داشتند. سربازان آمریکایی آنها را از موهایشان میکشیدند، با برق میسوزاندند، و مجبورشان میکردند از توالتهای کثیف غذا بخورند و حتی روی آنان ادرار میکردند. به گفته محمد الداینی، نماینده پارلمان عراق، 65 مورد مستند از تجاوز جنسی به زنان توسط آمریکاییها در مراکز بازداشت اشغالی، تنها در طول سال 2006 وجود داشت.
یکی از گزارشهای صلیب سرخ در سال 2004 نشان داد که 70 تا 90درصد از 43 هزار زنان بازداشت شده در عراق، اشتباهاً دستگیر شده بودند و جرمی نداشتند. حتی برخی گزارشها در سال 2007 نشان میداد که نیروهای ایالات متحده به طور معمول به زندانی کردن نوامیس مظنونهای مرد، برای استفاده به عنوان گروگان و چانه زنی، میپردازند.
واردات روسپی از فیلیپین برای سربازان آمریکایی
پایگاههای ایالات متحده دختران و زنان روستایی فقیر فیلیپینی را برای رفع نیاز جنسی سربازان خود به کشور عراق میآورند. رهبران نظامی نیز به صورت غیررسمی به تهییج سربازان در این زمینه میپردازند.