انقلاب اسلامی مردم ایران که به پیروزی رسید، دشمنی ها شروع شد. ترورهای کور، کودتا، نفوذ، تفرقه افکنی، راه اندازی جنگ های قومی و اندکی بعد تهدید جنگ تمام عیار هشت ساله همراه با تحریم اقتصادی هدف زمین گیر کردن انقلاب بود. اما نتیجه طور دیگری رقم خورد. جنگ نظامی علیه مردم ایران جواب نداد. جنگ به پایان رسید. اما استکبار دست از سر ما بر نداشت. فقط ماهیت تهدیدها علیه ایران تغییر کرد و در تمام این سالها با رویکردهای به روز شونده و با تمام توان دائماً مشغول دردسرآفرینی برای ما بوده و هستند. از جمله اینکه تحریمهای آمریکا، هر روز بیشتر و بیشتر شد. تا اینکه در سال ۲۰۱۲ به اوج خودش رسید. جیمز ریکاردز مشاور کاخ سفید در امور جنگ ارزی در سال ۲۰۱۲ به جدیدترین و سخت ترین تحریم اقتصادی ایران، در طول تاریخ یعنی تحریم بانک مرکزی اشاره میکند و میگوید بهترین راه بی ثبات سازی، استفاده از افزایش تورم است. تغییر رژیم همین بازی ای است که در ایران در حال اجرا است. این یک جنگ مالی است که از سال ۲۰۰۹ علیه ایران شروع کردیم و نتیجه آن را می بینیم.
مایک پمپئو وزیر امور خارجه دولت ترامپ در اولین سخنرانی سیاست خارجی اش در سال ۲۰۱۸ می گوید، فشار مالی بی سابقه در قالب شدیدترین تحریم های تاریخ، علیه ایران اعمال خواهد شد و دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانی سازمان مللش در سال ۲۰۱۸ علیه ایران میگوید که تحریمهای بیشتری روز پنجم نوامبر وضع خواهد شد و ادامه هم پیدا خواهد کرد. ما با کشورهایی که نفت ایران را وارد می کنند، مذاکره میکنیم تا واردات خود را به شکل قابل ملاحظهای کاهش دهند.
شاید گفته شود که بایدن با ترامپ فرق می کند اما حقیقت این است که تحریم ها علیه مردم ایران در زمانی وضع شده اند که بایدن نفر دوم دولت باراک اوباما بود. اما به غیر از آمریکا، ایران مورد تحریم های اتحادیه اروپا و شورای امنیت هم قرار گرفت. به طور مثال در ۱۲ اوت ۲۰۱۰ اتحادیه اروپا، تحریم ها علیه ایران را سخت تر کرد. این اتحادیه در این تاریخ، ایجاد سرمایه گذاری مشترک در ایران در حوزه های نفت و گاز و صنایع وابسته به آن را ممنوع کرد. مطابق این تحریم کشورهای عضو باید تامین بیمه و بیمه اتکایی به دولت ایران را ممنوع کنند. واردات و صادرات تسلیحات و تجهیزاتی که می توانند در غنی سازی اورانیوم یا کاربردهای دوگانه مورد استفاده قرار بگیرند، با ایران ممنوع شد...