پیگیری اخبار بازار فولاد از آیرومارت: https://iromart.com/blog/market-analysis/
بازار کم رونق فولاد در ترکیه باعث شده است که فولادسازان تمایلی به رزرو محموله های جدید ندارند. هیچ بهبودی در فروش مقاطع طویل دیده نمی شود و تنها محموله های کوچک فروش می رود که باعث تحت فشار قرار گرفتن بیشتر مواد اولیه وارداتی و داخلی شده تا جایی ک قیمت قراضه به 354 دلار رسیده است.
قیمت سنگ آهن وارداتی چین در بورس کالا این کشور در سطح 89 دلار در حال نوسان می باشد. در حالی که سنگ آهن در سال گذشته قیمت های 160 دلاری را به خود دید.
شاخص قیمت ورق گرم دریای سیاه امروز همراستا با بازارهای شرق آسیا کاهش چشم گیر 7 درصدی داشته
پیش بینی می شود که روند نزولی قیمت در بازار چین نیز به دلیل کاهش رشد اقتصادی در این کشور و همچنین همه گیری کرونا در اکثر شهرهای آن ادامه دار باشد.
بازار مقاطع طویل چند وقتی است که به دلیل ضعف تقاضای واقعی از جنب مصرف کنندگان برخلاف روند افزایشی قیمت پایه بورس کالا، همچنان کاهشی می باشد. نکته مهم در این است که در چند روز اخیر که دلار از سطح 32 هزار تومان به 35 هزار تومان جهش کرد اما در بازار فولاد قیمت ها تغییر محسوسی نداشته است که در نوع خود عجیب است. می توان گفت که مصرف کنندگان برخلاف هیجانات ایجاد شده در دلار و سکه از خرید هیجانی دربازار فولاد خودداری کرده اند و در نتیجه آهن فروشان نیز در قیمت های خود تغییر قابل توجه ای ایجاد نکرده اند. در بازار میلگرد قیمت ها عمدتا ثابت بوده است منتهی در بازار تیرآهن برخی از صاحبان بار در تهران و اصفهان قیمت های خود را کمی افزایش داده اند و گاها فروش خود را بسته اند.
در مقاطع تخت بازار همانند بازار مقاطع طویل دچار سردرگمی شده است. از یک طرف صاحبان بار ار فروش خودداری می کنند اما از طرف دیگر تقاضای واقعی انقدر ضعیف است که مشتریان ترقیب به خرید نشده اند.