برای تکثیر آلوورا و یا به عبارتی دیگر قلمه زدن آلوورا ، شما می بایست در قدم اول یک برگ سالم از گیاه خود را انتخاب نمایید به طوری که این برگ هیچ نوع آسیب دیدگی و علائم بیماری و آفت زدگی نداشته باشد.
پس از انتخاب نمودن برگ جهت تکثیر آلوئه ورا در قدم دوم می بایست ابزار برش خود را به صورت کامل با الکل و یا حرارت ضدعفونی نمایید. پس از طی شدن مرحله ی قبلی، برگ مورد نظر خود را می بایست که از محل رویشش از خاک برش دهید و سپس محل برش داده را با قارچکش جهت ادامه قلمه زدن آلوئه ورا ضدعفونی نمایید.
با طی شدن مراحل قبلی، در قدم سوم سوم برگ برش داده شده را به تکه های 8 الی سانتی متری جهت تکثیر آلوورا برش دهید به طوری که این تکه ها، کامل یک دست باشند.
در قدم چهارم با توجه به تعداد تکه های برش داده شده، گلدان مناسب را جهت قلمه زدن آلوورا خود انتخاب نمایید به طوری که اندازه گلدان کاملا متناسب با تکه های برگ گیاه باشد.
سپس در قدم ششم، کف گلدان را جهت تکثیر آلوئه ورا بررسی کنید که حتما تعداد منافذ زهکشی مناسب باشد و در مرحله بعدی، به اندازه ی چند سانت انتهای گلدان پوکه و یا پرلیت را بریزید تا آب آبیاری گیاه بدونه هیچ مزاحمتی از انتهای گلدان خارج شود.
در قدم هفتم پس از ریختن پوکه، مقداری خاک کوکوپیت و پرلیت را روی پوکه بریزید به طوری که نصف فضای گلدان با ترکیب خاک گفته شده جهت قلمه زدن آلوئه ورا پر شود.
و در نهایت و در قدم هشتم قلمه های به دست آمده را تا نصف ارتفاع داخل خاک گلدان کنید به شکلی که اگر ارتفاع قلمه شما جهت قلمه زدن آلوورا 8 سانتی متر است، حتما 4 سانتی متر آن داخل خاک قرار بگیرد.
پس از طی شدن مرحله قبلی، مابقی فضای گلدان را اگر با کمبود خاک مواجه است، از ترکیب مذکور گفته شده یعنی کوکوپیت و پرلیت پر نمایید.
اکنون، تکثیر آلوئه ورا شما با موفقیت انجام شده است و برای ریشه زایی قلمه ها تنها کافیست در طول روز 2 الی 3 ساعت روی قلمه ها پلاستیک بکشید و همیشه خاک گلدان را برای آنها مرطوب نگه دارید تا در سرعت ریشه های زایی قلمه ها، خللی ایجاد نشود.